Monday, October 1, 2012

Tergunting jari manisku!







Assalamualaikum

Semalam (ahad - 30 Sept 2012) saya tergunting jari sendiri. Hukhukhuk! Byk gila darah yang keluar ok! Berjam2 gak la darah tu mengalir tabpa henti. Dalam hati terdetik, cair gak darah saya ni. Risau sebenarnya. Sebab last time masa masuk wad tu doctor kata darah saya cair n platlet rendah. Lately ni mmg kerap gak gusi berdarah bila gosok gigi. Tapi saya abaikan sebab malas nak pk. Huhu.

Ok, back to the topic. Tgk la pic2 darah kat bwh ni. Jgn pengsan ok!



dah dicampur dgn cat
today @ opis
  
rosak jari manisku ;(


Banyak kan? Tu yg sy sempat snap pic la. Tak terkira bape kali tukar tisu. Meleleh n mengalir je darah tu tanpa henti. Sampai saya rasa pitam sebab banyak darah hilang kan.

Yang sedey nye die terkena kat jari manis. Jari yang saya nak satung cincin Sabtu ni (insyaAllah). Hukhukhuk ;(

Moga2 cpt la sembuh. Arini saya dok taruk minyak gamat byk kali sbb akak opis kata minyak gamat leh tutup luka tu dgn cpt. Dan alhamdulillah memang nampak hasilnya. Luka tu dh makin tertutup. Syukur Ya Allah ;)

Kat bwh ni banner yang ktorg struggle buat utk ke Stadium Shah Alam Selasa ni. Selangor vs Johor FC. Go Selangor Go!!


moga ianya jadi kenyataan. sama2 la kita doakan Selangor menang. aminnnn... ;)

No comments:

Post a Comment