Friday, September 13, 2013

::no title::


Assalamualaikum

Setelah sekian lama menyepi, kali ni nak post. Just wanted to say that....



" I LOVE MY HUSBAND!!"



Hohoho... Gediks! Seminggu ni sibuk keje pg ptg siang malam. G keje kul 7 pagi, balik kul 1 pagi. Setiap hari. Sampai takde masa ngan hubby. Sedih! Sebab tu rasa rindu n syg kat die. Dah lama tak makan sama, jalan2. Borak time nak tido je. Tu pon if saya sedar die balik la. Sebab die keje malam minggu ni. Rasa tak best bila takde masa ngan hubby :(  Tapi syukur hubby memahami.. :)

*busy memanjang tak henti2 tak habis2 sekarang ni. Kije kat opis menimbun! (-_-!)

 

No comments:

Post a Comment