Friday, April 10, 2015

My 7 Month Old Baby


Assalamualaikum

Hai semua. Hampir setahun daku menyepi. Huhu. Eh, 7 bulan je menyepi, tak sampai setahun pon. Sibuk sikit la. Dan minat untuk menulis dan berkongsi tu dh berkurang since dapat baby ni. Kat opis baru pon sibuk yang amat. 

Arini curi masa 5 minit time lunch hour utk update. Ngehngeh.



Latest pic of us!~ Ummi dan Muhammad Iman Firdaus

Nyawa kita sekarang. Alhamdulillah hidup makin bermakna dengan kehadiran budak mucuk ni. Hehe. Abah die pon alhamdulillah sgt ringan tulang dan rajin melayan si kecik ni. 

Sekarang ni dah pandai duduk. N nak berdiri je. Tapi berdiri tu kita kena pegang la. Tapi belum merangkak. Skip lak die. Ish3...

Ade org kata tak elok skip. Tapi nak buat macam mane, die ni mmg takmo merangkak lagi. Meniarap lama dh terror. Huhuhu

Okla, nanti kita sambung lagi insyaAllah. Next year kot. Huahuahuahua

Bye for now. Assalamualaikum ;)


1 comment: