Tuesday, March 20, 2012

Rina Salleh Collection


Assalamualaikum

Yeayyy!! Dah dapat! Tudung 2 tone yang saya beli dari Rina Salleh Collection (RSC). Sehari je delivery die. Good job RSC! (^_^)



Saya beli 2 helai tudung. Kat website die tak bape nak update sgt la. Kat Facebook die memang latest la. Tudung 2 tone die mmg sgt byk color yang cantik. Ingat saje nk try sehelai 2 dua. Tgk material die cane. Yela, beli online kan. Mane nak tau material die mcm mane. Bila dah sampai n belek2 mmg sgt puas ati! Tak rugi if beli banyak2 tau. Serius ni. Die lebih kurang mcm bawal nombor 1 tapi tak berapa nak lembik sgt la. Saya memang tak minat yang terlalu lembut sebab nanti susah nak bentuk. Yang ini memang tak keras tp tak terlalu lembut. Memang puas ati. Saya amik 2 color. Color maroon n peach.

Tabik la kat Rina ni. Die sebaya gue tapi dah ade bisnes sendiri. Ade kedai sendiri. Boleh tak nak amik aura die. Hehe. Since die pun kawan kite (kenal masa kat matriks) kita pun ikut contoh die la. Kuikuikui.

tudung bawal 2 tone
 
maroon :)
 
peach :)
Cantikkan?? Hikhikhik. Tak sabar nak pakai. Takpe2 jap lagi balik umah cari baju yang matching n terus pakai esok! (^_^)

Sape2 yang berminat boleh tgk kat website ni Rina Salleh Collection atau fb Rina Salleh Collection. Just search RSC. Then jgn lupa order ye! Hehe



2 comments:

  1. wahhh!!! blog ni dah tukar colour...serius! cantik sangat colour ni...LIKE 1,000,000x!...subhanALLAH (^_^!)

    ReplyDelete
  2. puteri, macam dah banyak jer tudung kaler nih,...kan..kan..? =P

    ReplyDelete