Friday, May 3, 2013

kad kahwin dah siapp...yeaayyyyyy!!! *Alhamdulillah*



Assalamualaikum


Kad kahwin Mohd Shukry & Nur Mala dah siapp... Yeayyyyyy!!! Syukur Alhamdulillah. Satu lagi urusn dah selesai dan dipermudahkan. 
syukur Ya Allah. 

Kad kahwin kami takde sebarang kesilapan. Alhamdulillah. Good job Kad Lestari! ;)


Kad Kahwin & X-Box :)



Kami amik pakej. Kad Kahwin 1000pcs + Bookmark 1000pcs + X-Box (doorgift) 1000pcs + 2 Bunting + 2 Signage. Sangat berbaloi2. FYI, pakej ini hanya didapati masa Festival Pengantin sahaja ye. If walk in memang tak dpt. Sape2 yang berminat cuba tgk kat SACC Convex, Shah Alam sekarang! Tengah ade Pameran Pengantin kat situ sekarang ni. 1-4 Mei 2013

Nak deal dengan Kad Lestari ni pon sangat senang. Diorang wat keje memang cepat. Asyraff designer dorang sangat peka n baik n laju la buat keje. Pekerja kat kedai pon polite je bila jawab phone. Dorg ni kira dah established jugak la. Artis ramai amik ngan dorg. Tomok, Nabil Raja Lawak, Zahiril & Syira Ayob, Chef Riz & Ana Dahlia, Farah AF2. Tu antara yang saya tau la. Walaupon dah glamer among artis pon diorang tetap tip top dah tak sombong! Kad pon siap on time dan tak delay. Yeayyy!!

Bunting & Signage :)





Signage die sangat comel okeyy! Hehe..


Sekian.


*p/s: sekarang entry short n precise sebab agak bz. hehe. bye2!


No comments:

Post a Comment