Thursday, December 26, 2013

Merry Christmas!!


 Assalamualaikum

Christmas semalam jalan2 ngan hubby. Seharian sampai keletihan yang amat. Actually malam christmas lagi hubby dah tanya nak jalan ke mane malam ni? Pk punya pk tak jumpa jawapan. Sudahnye wifey n hubby dua2 tertido. Dok main2 game kat hp last2 hubby terlelap. Kite pon tido la. Sampai kul 4 pagi terjaga. Lapar. Kuar gi makan. Subuh baru balik. Hehehe. Sekali sekala wat keje gile ngan hubby. Safety rasa nak keluar pagi2 buta ngan suami ;)

Pagi ni hubby tanya lagi nak g mane. Last2 kite suggest ke Sunway Pyramid. Dah lama tak jalan lama2 camni ngan hubby. Kitorg kat sunway pyramid tu dari kul 12 tengahari sampai 6 petang tak silap. Balik tu g Klang jap. Pastu terus g Uptown Shah Alam. Sampai umah dalam kul 11 malam. Siap tertido dalam kete dah masa tu. Penat gilossss!

Ok, malas nak cite panjang, kite haplod saja pictures okayyyy.....






Die wat muka bile kite amik picture die curi2. Hikhikhik


 hubby saje wat gaya 'auwww' bile kite nak snap picture.. Cessss!
*hubby ngan jam barunye ;)





my new housing! yeayyy s3 dpt baju baruuuu

 juga jam baru! pinkish uolss... hubby pon beli tapi color n jenis lain la ;)


 fyi, hubby memang sangat rajin tlg bawakkan handbg kite. bile die tgk wife die cam malas nak bawak handbag, die pon mintak handbag tu n tlg bawak. and the best thing is die kata die takde rasa malu pon! beg wife sendiri pon kan. sampaikan bile kite sibuk nak beli beg baru, die kata, "elehh sayang beli beg nanti bukan sayang yang bawak..abang jugak yang bawak.." Hahahahaha... sempat lagi memerli!




"Wednesday is PINK Day" - Baskin Robbins.

*first time in my life lupa nak amik picture sendiri! HAHAHAHAHA!

Thanks for reading! ;)


No comments:

Post a Comment