Wednesday, April 20, 2011

weekend yang gila

Hari ni saya mengantuk di opis. Byk mkn kot. Tengahari tadi ade makan2 kelab UPEN. Makan ikan masin banyak sgt smp mengantuk kot. Siap ade kek bagai. So utk menghilangkan ngantuk, saya pun update la blog ni. Actually dah lama nak update tp tak sempat je. Alasan ok?? Kuikuikui.

Ok, last weekend i habiskan masa wit my BFF. Nurdhiya Iylia bt. Md Radzi. Die tu my BFF yang gila. Why gila? Ntah. Sebab setiap kali ngn die, i jadi gila kot. Haha. Sory ye D! Ok, i pegi rumah die sabtu after maghrib. Sampai2 terus ajak die pekena Sup Meletup yang mmg serius favorite dari dulu sampai skg. Tapi tetiba D ajak makan kat tempat lain. Try tempat lain pulak la die kata. Kat Tasik Sri Permaisuri. Nama tempat tu 'Santai Cafe'.



 
Tak nampak sgt tulisan die. Tempat die mmg nice la. Cantik n mmg santai. Then tgk menu. Taktau nak makan ape. Nasi takmo la. Then confuse samada nak pilih 'Spaghetti Bolognese' 'atau 'Creamy Cabonara'. Spaghetti ni if tak pandai buat kuah die tak sedap jadinye. Dah banyak kali kena yg tak sedap. So ingat nak amik Creamy Cabonara. Tapi jarang jumpa yang sedap la pulak. Aisshhh. Pening2. Tanya waiter tu, die suggest amik Spaghetti. Ok la, i order Spaghetti Bolognese. Dlm 10 minit mcm tu makanan pun sampai. Yeke 10 minit? Ntah. Tak tgk time pun sebenarnya. Sebab sibuk amik picture n borak2 sementara makanan sampai.





Nampak mcm sedap. Menyelerakan. Pas try then hasilnye SANGAT SEDAP!!! Serius. Sedap gile ok?? Susah nak jumpa spaghetti yang sedap mcm ni. Ishhh terliuq la pulak. Emm sabo2. Ok, kat bwh ni picture saya n my BFF yang gila tu.










Sekian.

No comments:

Post a Comment