Monday, February 20, 2012

Wanita Paling Cantik Di Dunia!


Assalamualaikum..

Sedar tak sedar dah 2 bulan rupanye saya tak update blog. Lama gak tu. Huhu. Byk kali terpikir nak update tapi asyik tak sempat je. Nak cerita pasal denggi, masuk sepital, Meritus Pelangi Beach Hotel & Spa, kahwin.. Ehh salah...kursus kahwin :p 

Tapi arini nak update pasal perkara yang tak tersebut di atas. Banyak kan topik yang nak dibicarakan? InsyaAllah if ade masa, dapat la diceritakan di sini. Hikhik

Ok, arini nak cite psl Wanita Tercantik Di Dunia. Sape? Cuba teka...... Jeng! Jeng! Jeng!



































































See?? Super duper cantik kan die ni? Sape tak kenal wanita secantik ni. Datin Norjuma Habib. For me, die sgt cantik. Subhanallah. Cantik sungguh ciptaan Allah swt. Takde org yang boleh tandingi die. Sebut je sape? Datuk Siti Nurhaliza, Maya Karin, Neelofa, Nasha Aziz, Britney Spears, Jennifer Lopez? Sume kalah. Hehe. Pada saya la. Pandangan setiap orang berbeza.

Persoalannya kat sini, macam mane nak jadi cantik mcm die ni ek? Bole?? Memang tak laaa. Huhu. Puas la google gambar2 die. Takde satu pun yang menunjukkan die ni tak cantik. Even masa gambar die pregnant yang sgt bulat tu pon stil tak mencacatkan wajah die ni. Saya bukan mengagungkan die ni. Tak. Cuma memuji ciptaan Allah swt (^_^).















Tapi memang tabik la die ni. Tak penah tinggalkan tudung bawal die. Penah sekali dua je la tgk die pakai tudung selain bawal. Tapi memang cantik la die pakai bawal. Asal saya pakai bawal tak cantik ek? Musykil betul la... Huhu





2 comments:

  1. urm.. neelofa lgi cantik kot. well, beauty lies on the beholder

    ReplyDelete
  2. btolah2..bg sye dia antara publik figura yg sngt cantik..klah nur fazura yg org ckp cantik cantik gila2 ..bg sy fazura2 cantk biase2 je..lglh mula2 blakon dlu..mmng x cntik lngsng.

    ReplyDelete