Monday, September 10, 2012

Gubahan Barang Hantaran



Assalamualaikum

Alhamdulillah akhirnya saya dpt idea utk buat barang hantaran. Ngee~























Cantik kn?? Hantaran tu guna ala2 alas bantal. Sgt cantik ok! Saya tgk kat blog Amirul (kat bwh ni) ni nampak senang la nk buat. Tak susah. Tak sabar rasanye nak buat. Huhu.












Cantikk... Doakan saya dpt buat dgn cantik ye. Ok bye! (^_^)

4 comments:

  1. salam, mane nak beli benda yg kat bucu tu eh?

    ni email sy rina_ellisa@yahoo.com

    thanks :)

    ReplyDelete
  2. anon: saya tak sure berapa sebab saya tak jual n tak buat benda ni la..sy juz minat utk buat je.. :)

    rina: ade orang beli kat jalan tar..tassel dan findings tak silap namanye, beli kat kedai bunga reben, Jalan Tar..tak sure area mane..cuba la cri ye :) or else bole order kat blog amirul shafiq (http://amirul-syafique.blogspot.com/) hope it helps ;)

    ReplyDelete
  3. SAlam. Ain nak tnye. yang putih tu span ke ?

    ReplyDelete