Monday, November 11, 2013

Terserlah sikap seorang suami


Assalamualaikum

Kita lupa nak share something.Cerita bulan 9 aritu.

Something yang tak pernah terjangkau dek otak.

Tak sangka husband kita sebegitu rupa orang nya.

Sebelum kahwin memang tak kenal sangat.

Dah kahwin sikit2 kita nampak macam mane die yang sebenarnya.

Ade sekali tu masa kita penat2 baru balik keje, hubby tengah tengok tv kat ruang tamu. Aritu die cuti.

Macam biasa la, die sambut kite dengan senyuman yang manis membuatkan hati sejuk dengan panggilan yang sgt suka kite dengar. "Sayangggggg......" Thats why saya sentiasa cair ngan abg tau!

Borak2 kejap, pastu hubby suh g naik atas mandi n rehat. Jap g die naik katanye. Kite pon memang penat. So kite pon naik la atas. Bukak2 je pintu bilik. SURPRISEEEE!!!!










*pelakon tambahan*





Ok kite sangat terkejut. Tergamam kejap masa bukak pintu tu. Tersengih2 kite sorg2. Pastu tetiba hubby naik sambil buat muka bangga. Ngehngeh. You are so sweet hubby! Hilang segala penat lelah kite keje aritu. Sempena ape? Hubby pon taktau. Tetiba die rasa nak buat macam ni. Haishhh taktau la nak kata ape.

Yang penting kite terus update instagram kite.




I love u so much sayang!!

Thanks for reading! :)


No comments:

Post a Comment