Friday, March 1, 2013

Abang...



Assalamualaikum

Tak sabar nak panggil En Tunang dengan panggilan 'abang'.. Gatal okay! Ngee~

For me, panggilan 'abang' tu sangat istimewa. Jarang n sangat jarang saya panggil seseorang tu dengan panggilan 'abang' sahaja. Sebab 'abang' tu memang istimewa. Biasanya saya akan panggil berserta nama. Abang Mat, Abang Mus, Abang Ali, Abang Abu (ehh sape Ali n Abu ni??) Main petik je.

Tapi dalam ketidaksabaran saya untuk memanggil En Tunang 'abang', die pon sama rupanye! Heheee..


Comel kan?? Comel kan?? Hehehe.. Saya dah kata. En Tunang saya memang sweet dan comel. Walaupun muka die nampak ganas, tapi dalam hati ade taman. Die selalu marah bila saya ckp mcm tu kat die. Hehehe.. Mintak maaf ye.

Alhamdulillah. Saya rasa bahagia. Syukur. Terima kasih Ya Allah. Terima kasih kerana menghadirkan insan yang penyayang dalam hidupku. Terima kasih kerana memberikan daku senyuman setelah tangisan Engkau berikan. Setelah Engkau ambil balik nyawa 2 insan istimewa dalam hidupku. Arwah Mak dan Arwah Abah. Kini hadirkan insan yang bakal menjadi Raja dalam hidupku. Iaitu Mohd Shukry Noh. InsyaAllah. Syukur Alhamdulillah. Sesungguhnya janji Allah itu memang pasti!



Cinta hati saya. Walaupon hidung die kembang. Muka die ganas. Die tetap ku cinta. Cewahhh! Btw, hidung awak memang kembang. Haaahahahaha. Raya nanti saya minta maaf ye *wink*wink* ;p

 

2 comments:

  1. hehe..seronoknye...sy pon teringin nk pgl "abang"..tp die xnk..kate nye tunggu kawin nt..cisss...;(

    ReplyDelete
  2. hahaha..sama la kite..die pon ckp mcm tu kt kte..kdg2 je bila ngade2 baru panggil 'abg'2 ni..dah kawin baru la terasa ke'abg'an nye tu kot kn..hehehe ;)

    ReplyDelete