Monday, March 18, 2013

Survey Butik Pengantin + Tempah Kad Kahwin... Yahhooo!!


Assalamualaikum

Last Saturday saya dan En Tunang pegi survey butik pengantin. Butik Pesona Asmara kat Seksyen 7, Shah Alam. Area Jakel. Ex-housemate yang suggest. Masa die kawin saya pegi. Memang cantik la serba serbi. Huhuhu. 

Before tu we all gi Kad Lestari, Seksyen 2 dulu untuk tempah kad kawin. Nak kawin lagi 3 bulan wehhh. Kad tak tempah lagi. Mane lagi nak pos. Hantar by hand kat sedara mara. En Tunang suggest we all sendiri gi Johor n hantar kad kahwin by hand. Baru la nampak proper. Betul gak tu. Lagipun dah lama tak jumpa sedara mara kat Johor. Berlambak2 family kat sana. Serius tak sabar nak hantar kad by hand kat diorang. Ngeee~

Eh eh ade lak Zahiril n Shila kat belakang tu






Lepas tu terus g butik pengantin kat seksyen 7. Sampai2 terus nampak color tema. Terus amik n try. Wahwahwah. Tak sabar2 kau! Tiffany Blue color tema. Actually nak hijau macam ni 





atau



atau




Tapi takde. Yang paling hampir tu la. Tiffany Blue. Sangat soft. 

Tapi sebenar-benarnya saya sangat suka color merah belacan. And sangat minat ngan baju ni





Tapi En Tunang tak bagi. Sebab die kata dah sama cam color masa tunang. Takde kelainan nanti. Sob sob. Tapi betul gak ape die cakap.










So berkemungkinan besar amik color tiffany blue tu.




Rahsia Kerajaan! Kang dah tak surprise. So kasi tunjuk sikit2 je. Kikiki.





En Tunang syok sendiri tengok pelamin kesukaannya. Hehehe.


Sekian.


2 comments:

  1. Yang first tu sangat cantik. :D

    ReplyDelete
  2. aah!tapi mungkin bukan rezeki saya nak amik yang first tu..hehe :)

    ReplyDelete