Tuesday, March 12, 2013

Zaman Dulu


Assalamualaikum

Rindu. Tu je yang saya bole cakap. Saya rindu zaman dulu. Saat dulu. Waktu dulu. Segala dulu. Tetiba rasa rindu. Walaupun kadang2 saya benci rasa rindu tu sebab menyakitkan. Maunye tak sakit bila kita tak dapat ulang balik waktu dulu. Rindu ape? Siapa? 

Macam2. Banyak. Ramai. Kawan2. Kenangan manis. Masa kecik. Masa sekolah. Masa belajar. Kat Matriks. Kat UUM. Zaman mula2 keje. Masa kat Alliance Bank. Masa kat FSTEP. Masa kat OCBC Bank. Masa kat IAO. Masa kat JTI. Aduhhhh stress! Aik, rindu pon stress ka??

Hmm... How I wish I could turn back time ;(


5 comments:

  1. UUM?? hee,saya pon study kat sana jugak..

    ReplyDelete
  2. ehh sama!tahun bile?saya 2004-2007 :)

    ReplyDelete
  3. kalau macam tu you are my senior..
    saya 2006-2010..hehe
    rindu UUM.susah payah takde air..
    jalan2 g fakulti/DKG yang berbukit2,huhu

    ReplyDelete
  4. fakulti mane?wahh sesi suai kenal lak..haha
    tapi rasanye DKG yang berbukit2 tu DKG 5 kan..undang-undang..
    saya fakulti ekonomi..
    kolej kachi..horor tak?hehehe
    3 tahun saya kat UUM tu, 3 tahun tu la dok kachi..
    UUM sangat best!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup fakulti undang2.wah saya kolej kachi jugak.
      dekat blog yang ada budak cina bunuh diri tu..
      hhaha memang horror dear..saya duk kachi 4 tahun :)

      Delete