Monday, October 24, 2011

Dermalogica @ Tini's Spa, Shah Alam

Today's topic is 'Produk Pencuci Muka'. Saya nak tukar produk pencuci muka. Sebelum ni saya pakai Olay. Tapi stil ade jerawat. So rasa nak try produk baru la. Saya pilih Dermalogica since saya pegi wat facial kat Tini's Spa, Shah Alam. Bukan setakat facial, tapi massage n sume tu la. Masa tu guna voucher milkAdeal. So murah la. Just RM48 instead of RM384 for Dermalogica Facial + Aromatherapy Massage + Body Toning + Foot Soak & Light Refreshments. Murah kan? So rajin2 la bukak website milkAdeal tu. So lepas tu rasa nak try produk Dermalogica.

RM193 for Oily Skin Starter Pack
Tini's Spa

Baru pakai tak sampai seminggu. So takleh nak komen sgt la. Huhu.

Sekian.


1 comment:

  1. Dermalogica adalah produk terbaik muka yang pernah saya digunakan. Saya hanya ingin berkongsi dengan anda bahawa saya mendapat Dermalogica produk wajah dari LahBeauty.com. Mereka menawarkan harga yang terbaik di bandar.

    ReplyDelete