Tuesday, November 20, 2012

Radiusite : Lynda Roslan (nak jadi cantikkkk!!)



Assalamualaikum

Nak jadi cantikkk.... Jelesnye tengok orang yang cantik2. Hukhukhuk. Especially model Radiusite. Cuba tengok si cantik manis kat bawah ni...
































Cantik kan?? Sangat manis n ayu je. Teringin nak jadi cantik macam die! Bila diselidiki die nama die Lynda Roslan. Dah bertunang seminggu lepas saya tunang (nak jugak mentionnn!! Kikiki) Die bertunang dgn Aizul Marcello pada 14 Oktober 2012 if tak silap. Aizul Marcello pon seorang blogger terkenal. Type je kat pakcik google nama Aizul Marcello. Confirm keluar address blog die. Lynda ni pon blogger gak tapi since nama die dah naik takleh bukak lak blog die. Maybe ade privacy die yang perlu dijaga. Bagus gak. Sat g ade yang dengki mendengki kang menyalahgunakan gmbar2 die atau kisah peribadi die. Goog jod Lynda! Nanti bila saya jadi famous pon nak kena tutup gak blog ni. Kahkahkah! Perah santan la kamu Mala!

Tetiba rasa nk beli tudung Radiusite. Sebab nak jadi cantik cam Lynda ni haa.. Bole ke??

Tapi nak kena bersihkan kulit muka dulu. Makin lama jerawat makin naik lak. Adoiii stress mak! Dah ramai sangat tegur muka saya makin banyak jerawat. I hate u JERAWAT!!

Nak gun balik produk Dermalogica. Elok n kena kat kulit muka saya ni. Pernah try tahun lepas. Alhamdulillah dapat kesan yang positif. Tapi biasa la bila dah abis produknye malas lak nak g beli. Hampeh. Selain tu nak start balik makan Glow n Jamu Perawatan Remaja Putri. Dua benda tu memang melicinkan kulit muka saya suatu masa dulu. Ramai tegur kata nampak elok n cerah kulit muka. Tapi tula, kamu tu pemalas nak g beli bila stock dah abis! Ishhh2...

Btw bawah ni pic Lynda tanpa mekap

 

Pon cantikkk. Teringin nak pakai tudung macam kat bawah ni









Tapi kena ke ngan bentuk muka saya yang berbentuk2 ni? *gulp*

Sekian.





4 comments:

  1. she so beautiful...bertuahlah aizul dpt dia....

    ReplyDelete
  2. salam..sila2..kita dah lama follow awk ;)

    ReplyDelete
  3. assalam ! blogwalk kejap , nice blog ! btw, this my blog http://gadisinsta.blogspot.com/ .. don't forget to vist ye ! hiks3 :D

    ReplyDelete