Wednesday, December 5, 2012

Samsung Galaxy SIII Saya Punyerrr!!


Assalamualaikum

Yeayyyy!! Saya dah dapat Samsung Galaxy SIII semalam. Thanx abg Celcom! Walaupun agak terlambat sikit hingga mengundang marah, tapi bila dah dapat tu tak marah dah. Yela, sian En Murthaza Hamzah terpaksa pegi ke tempat vendor sendiri utk dapatkan device saya dan dengan rela hati datang ke opis saya semata-mata utk bg device saya. Tup2 die dah ade kt sini dgn membawa SIII ku. Katanya tak bgtau dulu sebab nak 'Surprise!!' 
Wahhh surprise sangat! Ngeee~










Samsung Galaxy SIII

Asalnye saya order Samsung Galaxy Note 2. Tapi since En Mus kata Note 2 lambat dapat sebab stock sampai ke Celcom mid of Dec. Sampai ke tangan saya mesti la lambat sikit kan. Yela, kena la ikut turn. Banyak gak queue utk Note 2. Last2 saya swap ke SIII. Tapi ok la sebab dua2 memang saya minat.

N so far baru hari ke 2 pakai SIII ni memang puas ati! Alhamdulillah... Lepas ni bole la update blog guna SIII.. Hehehe... ;)

Sekian.



2 comments:

  1. wah..sama la. Tapi lau note lagi best kot

    ReplyDelete
  2. kan??takpela..rezeki kat s3 je kot..tapi so far mmg puas ati! hehehe

    ReplyDelete