Thursday, December 20, 2012

What A Coincidence!


Assalamualaikum

Post ni sambungan dari post saya yang terdahulu iaitu Pergaduhan Semalam. Cuba tengok SMS kat bawah ni.




See?? Kebetulan tak? Tetiba En Tunang SMS saya kata, "Ingat balik mcm mane hubungan kita bermula...sampai hari ni tersenyum sy sorang2..."

Relate kan dengan ayat saya iaitu, 'bila kita berselisih faham, kenangilah saat2 bahagia kita...insyaAllah akan cepat sejuk hati kita.. (^_^)'

Ade tak persamaan maksud di situ? Haa.. Ade kan?? Terkejut mak! En Tunang cnfrm2 tak baca lagi blog saya ni. Sebab ape? Sebab die taktau pon saya ade blog. Hehe. Bukan taknak bgtau tapi die tak pernah tanya. Apasal mcm sama je maksudnye ni? Ok sila abaikan. Secondly kat tempat keje die takde internet. So memang sume ni kebetulan *wink*wink*

Saje saya taknak die tau saya ade blog ni. Sebab saya rasa one fine day nnti mesti die akan tau jugak. If die tanya, saya takkan sekali2 menipu. Even dalam handphone saya pon ade shortcut 'blogger'. Handphone kami dah macam berkongsi. Password saya die tau, password die pon saya tau. So berkemungkinan besar die tetap akan tau yang saya ade blog ni. 

Dan biarlah one fine day tu hari di mana saya dah takde kat dunia ni. Biar lah pada masa tu die tau yang saya sangat menghargai die dan sangat menyayangi die. Biarlah ini yang terakhir. Saya tak perlukan hubungan yang lain lagi. Saya tau dugaan yang bakal mendatang memang akan sangat mencabar. Tapi saya cuba. Kami cuba untuk menempuh semuanya dengan kesabaran. Semoga Allah swt merahmati hubungan kami. InsyaAllah. Aminn...




No comments:

Post a Comment