Tuesday, January 8, 2013

Happy New Year 2013


Assalamualaikum

Dah seminggu lebih baru nak update pasal New Year Celebration. Huhuhu. Kali ni tak byk bercerita. Just banyak picture. Enjoy! ;)










Make it short, malam New Year tu En Tunang main bowling tournament kat Klang Parade (KP) C-Graded 369. Tanpa disangka2 dia dapat tempat ke-2. Alhamdulillah. Rezeki. Penutup 2012. Edy lak dapat tempat ke-3. Syukur. Yang lawaknye dorg beza 1 pin je. En Tunang main 5 game, average 220. Total pin point utk 5 game 1,318. 

1st game - 188
2nd game - 211
3rd game - 214
4th game - 223
5th game - 258

TOTAL = 1,318

Si edy lak total point die 1,317. Beza satu je. Tapi 1 je berharga RM200. Hangin tak?? Hahahaa. Hadiah champion RM1,000. 2nd place RM500, 3rd place RM300. Alhamdulillah ade sikit rezeki (^_^)

Abis je tournament tu ade masa 15 minit lagi utk berkejar tgk bunga api. Tu yang saya, shuk, zue, edy n iqbal terus ke federal kat bukit raja tu n tgu bunga api dari i-city. Kononnye nak g tol Sg Rasah tu. Tp memandangkan jem so kami berenti tepi highway je.

Abis tgk bunga api ktorg trus shoot gi tgk bowling tournament kat Ole-ole Monterez. Kat situ ade kwn2 dorg main. Hamdan, Uncle, Kak Siti, Bajak, dan lain-lain. Huhuhu. And guess what?? Tournament tu habis kul 4 pagi ok! Start kul 10 mlm sampai la 4 pagi. Sangat la gila. Sebab tournament kt situ murah. Nak masuk byr RM50 je. Champ dapat RM1,000. Kat KP byr RM90 masuk. Sbb tu ramai g Monterez. Huuhu.

Tapi saya n zue kul 1 pagi dah tak tahan mata. Ktorg berdua g tido kat surau. Yang lain2 lantak la nak buat ape. Malas nak tgk game tu sbb dh ngantuk sgt. Memang lena la tdo kt surau tu. Huhuhu.

Nasib baik la esoknye cuti. Harus lah bangun lambat kn! :p

Sekian.


* p/s: alamakk..ade big mistake laaa..kat picture2 tu..bukan 31.12.2013..tapi patutnye 31.12.2012...adoiii advance setahun la pulak! Ok, malas nak edit dah..haha...paham2 sendiri la ye..huhuhu

 

No comments:

Post a Comment