Monday, January 14, 2013

Jangkitan Kuman Dalam Darah..



Assalamualaikum






Tengok picture kat atas tu. Huhuhu. Terkejut tak? Doctor suspect saya ade jangkitan kuman dalam darah. Actually takde la takut sangat mula2. But then bila kita search kat google, taip je 'Jangkitan Kuman Dalam Darah' terus keluar kes arwah Izwan Pilus. Antaranya 'Izwan Pilus Meninggal Dunia Akibat Jangkitan Kuman Dalam Darah'. Ok, saya dah mula risau. 

Whatsapp En Tunang bgtau die. Die pon naik runsing. Risau katanye. Terus paksa saya pegi klinik petang tu jugak. Tapi dengan adik die la since die takleh cuti aritu. Huhuhu. 





Nanti sambung ye. Ade keje sikit. Bye2!


1 comment:

  1. apa tanda2 seseorang tu kene penyakit jangkitan kuman dalam darah? bahaya x? macam mana cara nk berubat.. diharap dapat membantu dgn segera. TQ

    ReplyDelete