Monday, January 21, 2013

Atmosphere 360° Revolving Restaurant



Assalamualaikum







KLCC dari Atmosphere 360


Gadis manis di kaunter tiket Atmosphere 360


Dalam Lif




Barat dan Timur (Bihun & Pasta)

Asam Pedas Ekor, Roasted Duck

Pilihan Salad

Bebola Daging

Tempura!

Ikan

Salad Lagi

Fiza tersenyum riang

Zana & Syida

cantik betul

Sup ekor yang sangat awesome

Apakah minuman ini?






Butter Prawn

Serawa Durian & Pulut

Ini rupa pulut + serawa

kek sini kek sana


Pemandangan dari pelantar pemandangan

Teringin sangt2 nak makan kat Restoran Berputar ni. Hukhukhuk. Saya jenis yang suka tengok pemandangan luar pada waktu malam. Alangkah bahagianya if dapat makan kat sini. Pada waktu malam sambil seseorang menghulurkan sejambak bunga dan sebentuk cincin pada saya dan mengucapkan," Will u marry me?" Ok perasan!

Dah lepas pon ok detik2 itu. Dalam mimpi je laaa... Kikiki

Sekian.

*btw gambar2 di atas di copy paste dari blog seseorang yang tidak ku kenali. Huhuhu. Minta izin share ye blogger yang baik hati *wink*wink*


1 comment:

  1. Natasha Aida MansorFebruary 28, 2013 at 3:53 AM

    Assalamualaikum..

    Dear Cik puteriayudehearty

    First of all let me introduce myself. I'm Natasha Aida Mansor, the Social Media Executive & Admin of Menara Kuala Lumpur.

    The reason I'm emailing to you because of your blog post regarding our Revolving Restaurant. Kindly be informed that our current revolving restaurant is Atmosphere 360° Revolving Restaurant and not Seri Angkasa.

    I would be highly appreciated if you could amend the topic of your blog post as it may confuse your readers.

    I hope you have had a wonderful time at our Tower and we hope to meet with you again soon.

    Have a nice day! Thanks.

    Warm regards,
    Natasha

    ReplyDelete