Tuesday, March 8, 2011

Dave's Deli....!!!!!

ohhhh TIDAKKKKKK!!!! Kenapa?? Kenapa??? Kenapa??? Sedihnya...!!!

Kenapa wujud gambar di bawah ni....???? Kenapa saya terjumpa gambar kat bawah ni...????? Ohhhh tidakkkk.... Sekarang saya mengidam ok..??? Sape mau jawab..?????? :(


ohhh lasagna kegemaranku....... ;(

Lasagna ni sgt sedap ok..?? Dulu everyweek saya makan ini lasagna bersama rakan2 seperjuangan di UPEN. Every friday kami makan kat Dave's Deli, Subang Parade. Dan ini menu ku yang wajib. Now masing2 dah bz n saya dah lupakan kewujudan lasagna ini. Tetiba arini saya terjumpa picture ni dalam PC. Cehhh!! Tu la, sape suh gatal2 amik picture. Hampagas tollll!!!

Tak kira. Nak pegi jugak malam ni! Takde org teman pun takpe. Take away je pun jadila. Janji dapat!



No comments:

Post a Comment