Monday, March 7, 2011

ohh tandoori ku.....


Tajuk hari ini adalah Tandoori. Why? Sbb saya sgt suka makan ayam tandoori n roti nan. Perghhhh...terangkat beb! Alamak...ni yang rasa nak lunch tandoori ni!! Ermmm waktu lunch ade ke tandoori?? Ehh bkn semalam baru makan tandoori ke?? Bkn sekali ok?? Tapi 2 kali. Ok fine! Asal selera tandoori je ni? Ermmm....

Semalam after office hour, member opis ajak makan tandoori. Ingat nak balik umah je n tido (hobi saya tido) Then bile die sebut tandoori terus terliuq! Jomla! Kejap je pun kan?? Ok. So kami singgah makan tandoori di Syed Seksyen 9, Shah Alam la of course kan. Jalan kaki je dari opis. Kitorg pun order la. Masing2 amik ayam tandoori. Tambahan utk saya adalah roti nan biasa. Member amik nan cheese. I suka yang original shj. Biasa cukup.


terliuq tak kawan2???saya nak lunch tandoori!!!

Itulah tandoori ku...ohhh sungguh sedap....2 minit after that ape jadi???


licin ok???


OMG!!! 2 minit je dah licin?? Ni lahap ke ape?? Ishh tak baik menipu. Takde la 2 minit. Tapi abis dulu la sebelum member ku abis makan. FYI, saya tak penah makan nan sebesar tu sorang2 k?? Selalu kongsi ngan arwah abah or sape2 la yang makan sama2. Ni 1st time ok abis dengan licinnye. Serius lapar. Errmm tapi lunch tadi dah makan nasi ayam kat Seksyen 2. Pagi lak bekpes nasi lemak pakcik (glamour kat opis ni) Ishhh..awat banyak noo makan ni. Takpe. Janji hati senang. Thanks to my ofismate yang belanja saya makan ye?? Senang hati saya yang pada mulanya susah ni. Ahakss!

Ok. Pas makan balik rumah. Then dlm kul 9 malam kepala ni dok teringat tandoori kat Hakim Seksyen 7 pulak. Lagi sedap dr yang kitorg makan tadi. Ishhh nafsu je tu. Biar la. Ingat nak tido dah ni. Ngantuk bangat. Tapi otak dok teringat je tandoori tu. Tak bole jadi ni. Kena makan jugak ni. Sat g dari terjaga tengah2 malam n cari tandoori kang lagi la naya. Pastu ajak la member p makan tandoori. Kat tempat tadi je. Malas nak p Seksyen 7. Crowded. Syed pun Syed la. Janji dapat. So the conclusion is, saya makan tandoori 2 kali dalam masa beberapa jam ok?? Then sekarang ni pun terasa nak mkn lagi. Dahsyat....

No comments:

Post a Comment