Monday, March 7, 2011

jalan2 di Midvalley Megamall

Taktau nak post ape. Just nak cite je ape kite buat last weekend. 5 & 6 Mac 2011. Takde buat ape sgt pun. Just pegi umah my sis at Taman Desa. Sabtu tengahari baru gerak ke sana. Then ptg tu my sis ajak g Midvalley. Yela, umah die ngan mid just dlm 5 minit je. Dkt kan?? Huhuhu. Tp yg lecehnye nak cari parking la. Tp alhamdulillah senang je nak dpt parking. Tu pon akak bagi tips. Tips?? Cari parking pon ade tips?? Hahaha. Tips ni bole pakai kat Mid je la. Akak kata pegi kat parking C. Parking tu dalam sikit. Org tak fokus kat situ. Bayangkan hari sabtu yang crowded tu, terus dpt parking kat area C tu. Alhamdulillah :)

Sy pegi Mid bertiga je. Ngan kakak n anak die yang baru berusia 1 thn 3 bulan. Bwh ni picture anak buahku yang cumillssss!!



oopsss...seksis!! Ini la Arissa Marissa anak buah maksu yg comel... ;)
 
seronoknye la die...'dunia ini aku yang punya...hahaha (gelak jahat)'


Ok. Aktiviti kat sana adalah mula2 kitorg pegi PC Fair 2011. Taktau pon ade PC Fair. Tp dah alang2 so masuk la tgk2 n survey2. Mak aiiii ramainya org. Pening rasanye. So jalan2 kejap then kuar. Tak tahan ramai sgt org! Kat situ just beli thumbdrive je. 4GB, RM22. Malas nak beli size besar sgt. Cz ni akan digunakan utk urusan kerja sahaja. 
 


RM22 je...


Pastu jalan2 kat CHARLES & KEITH my fav brand!! Ingat nak tengok2 je. Tup2 terberkenan la pulak kat 1 purse ni. Adushhh. Price RM95.90. Alamak. Takpe. Ignore it! Tak penting pon. Purse saya elok lagi. Jimat k? So taruk balik purse tu. Jalan2 tgk beg2 lain. Aduiii hati ni tak tenteram la. Pegi amik balik purse tu. Tunjuk kat kakak. Die kata cantik. Ok fine! Pk punye pk, alaaa...takpela. Bukan selalu pun beli kan. Last beli purse, thn lps. Lama dah tu. Setahun. Okla, amik la. Takpe. Cantik. Simple but nice! ;)



see...cantikkan?? RM95.90. Okla. Berbaloi. Tp tak clear sgt. Biasa la, amik pic ni ngan hp cikai..huhuhu


Lama (black) Vs Baru (off white) ;p


Dah alang2 amik pic, kiter pun satukan la barang2 CHARLES & KEITH milikku dan my sis.





Barang2 ni buat hantaran pun ok gak. Tak mahal sgt but nampak exclusive. Akan ku pikirkan utk hantaran ku nanti. InsyaAllah :)

Lepas tu, kitorg jalan2 ke kedai music kat tingkat 3. Deret cinema. Cari CD lagu 98 Degrees. 98 Degrees The Collection. Lagu die best2. Tp tak jumpa2 pun CD nye. Masa matriks dulu ade beli kaset ni. Tapi kaset ok? Time tu glamour kaset je. Tak kenal la CD ni. Haha. Tahun 2003/2004 time tu. Tp takde jgk! Sedih! ;(




Takpela, takde rezeki. Si tukang kedai ni pasang CD ape tah. Best2 gak lagu die. Lagu Taylor Swift ade. Boys Like Girls ade. Lady Gaga ade. Dah alang2 CD yang saya nak takde, saya pon tanya org kedai, "Excuse me. Ini CD yang u pasang CD ape ye?" Die pun bawak CD tu n tunjuk kat saya. CD 'Addited To Acoustic'. Ni CD compilation lagu2 best yang di'acoustic'kan dan dinyanyikan oleh Princess. Oooo...No wonder la lagu2 ni sume penah dgr. Tp versi lain sikit. Best jugak. So try la beli. Dah pasang dlm kete, mmg best! Tak rugi. :)



Addited to Acoustic-RM59.90

Lepas dapat purse, thumbdrive n CD ni nak balik la. Kang makin merepek2 lak kite ni. Jom la balikkk..Jom!! 

Tapi esoknya tu, g Mid lagi. Nak muntah dah ngadap Mid. Huhu. Takpela, kakak n anak buah punya pasal, ku turutkan jua. Tp kali ni tak beli ape. Alhamdulillah, jimat! :)

No comments:

Post a Comment