Thursday, May 17, 2012

Sesekali Ku Rasa Teringin....




Assalamualaikum

Sesekali ku rasa teringiin..... Makan makanan yang best2!!! Pada saat dan ketika ini saya teringin nak makannn...............................


1) Paratha Pizza Beef @ Hot And Roll

hohoho..sedap kan?? *terliuq*
my fav!! Paratha Pizza Beef!
lunch. ni bukan wallet n handphone saya. bukan
antara menu yang ade
 

hampir setiap kali lunch mesti singah Masalam beli benda alah ni


Hot & Roll ni sangat sedap! Tak tipu punye. Biasanye mesti saya amik 2 Paratha Pizza Beef n habis ok!Kehkehkeh. Nakkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!



 2) Cone Pizza


sedappppppp!!! saya punye beef pepperoni kot masa ni

kat Sunway Pyramid






3) Beef Lasagna @ Dave's Deli






Biasanya saya makan kat Subang Parade. Tapi gambar kat atas tu bukan Subang Parade. Amik kat pakcik google. Dulu kalau lunch lama mcm ari jumaat mesti singgah makan jap kat Subang Parade. Sejak die renovate dah tak makan kat sana dah. Nakkkkkkk!!!! Hukhukhuk ;(

 Nak semua tuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




4 comments:

  1. Wau...bestnnya!...nakkkkkk!!! =)

    ReplyDelete
  2. hehehe...trcapai gak kn... Alhamdulillah...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..tinggal tak sempat nak update lagi je..
    Ptg ni insyaAllah Paratha Pizza Beef kat Hot n Roll pulakk... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhh!!! bertuahnya...hehe...such long time i x mkn paratha pizza ni...rsa teliuq lak pu3ayu ckp cam tu heee :p

      Delete