Monday, July 22, 2013

*big grin*


Assalamualaikum

Hye uols! Iols happy ni. Sebab semalam i got this!




Terliuq tak?? Tak?? Ok kita zoom in sikit.


Sekarang terliuq tak?? Tak jugak? Ok, uols memang takde perasaan! Hehe.

Semalam pegi berbuka ngan en suami kat tempat keje die. Yela, sian si isteri asyik berbuka kat rumah tanpa ditemani en suami. En suami pon ajak la buka sama2 ngan die dan kwn opis die di tempat keje. =D


Tu pic otw ke tempat keje en suami. Pic ngan die dalam hp die. Sebab masa g tempat keje die hp saya tertinggal dalam kereta. Hikhik

Before buka tu sempat laa menyinggah ke FAMOUS AMOS tu *sebenarnya excited nak g tempat keje en suami sebab nak beli biskut FAMOUS AMOS tu la* ;p

Ok la uols. Selamat menjalani ibadah puasa! ;)

Thanks for reading! 


No comments:

Post a Comment