Tuesday, February 5, 2013

3/6/2012


Assalamualaikum


Tetiba rasa nak review balik masa 1st time dapat bunga dari En Tunang. *gedik*






konon2 posing ngan bunga *poyo*

Masa ni baru sebulan beberapa hari kenal. Kelakar gak cerita masa ni. Time ni memang agak bz la ke sana ke sini. Ade meeting n wedding BFF. Bole baca kat entry ni Pening! Pening! Pening! Masa saya kat Kuantan lagi die dok SMS suh balik cepat. Rindu katanye. Hehehe. Masa tu kitorg belum rapat sangat la. Saya pon layan tak layan je. Jual mahal. Biasa la kan ;p

Banyak kali die kata nak jumpa. Pas saya balik dari Kuantan. Macam2 alasan saya bagi. Last2 jumpa gak. Balik dari Kuantan (saya drive sendiri masa tu. Shah Alam - Kuantan - Shah Alam) terus die datang Shah Alam nak jumpa saya. Jumpa kat Pak Li Kopitam kat Ole-ole Seksyen 18, Shah Alam. Dengan muka selenge tu jumpa la die kejap. Letih sebab drive jauh n banyak travel kan. Saya sampai dulu kat Pak Li tu. Die lambat sikit. Sebab gi beli bunga. Tup2 die datang dengan membawa sejambak bunga kat tangan. Tersipu2 la akak ni! Consider besar gak la bouquet tu. Tak penah dapat lagi bunga sebesar tu (^_^) 
Of cos la hepi kan! Tapi cover2 la kan. Bila lagi nak jual mahal kan? Kuikuikui.

Lepas makan tu nak terus balik. Tapi saya segan nak bawak bunga yang besar tu. Dengan gentleman nye die offer diri utk bawak bunga tu sampai la ke kereta saya. Saya jalan lenggang je la. Macho ok lelaki bawak bunga! *wink*wink*

Agak2 sekarang die nak bawak lagi tak bunga macam tu sambil berjalan disebelah saya?? ;p

Sekian.


2 comments: