Monday, February 18, 2013

Thanks Bloggers!



Assalamualaikum

Few hours ago saya rasa sangat emo. Banyak nak update blog ni pasal kursus kahwin, abg botak saya. Tapi mood takde. Sebab perasaan emo saya yang tak diundang tu.

But then few minutes after saya post pasal ke'emo'an (rosak tatabahasa!) saya tu ade beberapa bloggers yang baru men'follow' dan di'follow' advise saya pasal entry Kecelaruan Fikiran. Terus bibir ni mampu tersenyum dengan ikhlas. Alhamdulillah. Thanks dear-dear! (^_^)


1) Cik Lin ---> kisah Aku
2) cintabella ---> kisah kami nak kawen


Tetiba rasa macam seronok nye berada di dunia blogger ni. Am I now a blogger?? Erkkk! *malu nak mengaku sebab rasa tak layak*

What ever it is, i'm proud to be a Malaysian! Tetiba!

Okbai!


No comments:

Post a Comment