Thursday, February 14, 2013

Pre Wedding


Assalamualaikum


Tetiba terfikirkan tentang gambar Pre Wedding. Saya suka tgk pic pre wedding. Saya rasa sweet sangat pic pre wed ni. So kesimpulannya saya pon nak jugak buat pre wed pic! Walaupun En Tunang tak berkenan sangat tapi saya tetap nak! *evil*


Yela kan, nk buat ngan sape lagi pre wed picture tu kalu bukan ngan En Tunang ku yang hensem *amik hati supaya die setuju*











Saya mengidamkan pre wed yang ade benda2 alah yang warna warni. Macam kat atas ni. Saya sangat suka kipas dan payung kat atas tuh! Setiap kali terjumpa kat kedai mesti rasa nak beli. Comel sebab die warna warni. Huhuhuh




Gambar naik vespa kat atas ni pon comel gak. Tapi saya takmau yang ade sentuhan zahir walaupun berlapik. Bukan nak tunjuk baik. Tapi pre wed ni akan kita simpan n abadikan. So biarlah anak2 kita tgk n kata, "ehh sopan mak ayah aku amik gambar pre wed ni..." Haaa kan molek gitu!






Sopan cenggitu la yang kita mau! Nampak sweet sangat kan? 







Lagi satu saya suka yang ade wording macam kat atas ni. If bole letak sekali tarikh kawin tu. Save the date bagai kan. Comel comel!






Amik gambar kat sekolah sambil pakai baju sekolah pon ok gak. Tapi saya takmo macam tu. Saya suka tempat yang natural. Flora dan fauna.






Yang kat atas ni simple but sweet! Pakaian dorg pon nampak sesuai je ngan pre wed. 






Yang kat atas ni saya suka belon die yang warna warni. If bole sume benda yang warna warni saya nak masukkan dalam pic pre wed saya. Nampak comel cam tuannya! Ngeee~


Tapi taktau nak amik sape utk photoshoot pre wed ni. Any idea?? Hmm....


Last but not least, pre wed pic yang sangat saya admire adalah....









Orang nye dah la comel sesangat! Pre wed pon sweet gile. Pakaian Irine ni pon santik gile! Okay banyak dah gila. Rasa macam ni pre wed yang sangat perfect!

Okay saya memang admire Irine Nadia Marcello!

Sekian.



2 comments:

  1. cik lin pun tgh memikir gak sama ada nak buat pre wed ke x nanti....walaupun betunang pun belum selesai lagi nih..hehehe

    ReplyDelete
  2. buat la pre wed..cam best je..nnt dh kawin takde dah istilah pre wed tu..ehe..emmm takde plan awl2, baru tak runshing..jgn jadi macam saya ni..nak kawin lagi 3 bln lebih, baju pon tak tempa lg!hehee

    ReplyDelete