Tuesday, February 26, 2013

Set Bilik Tidur + TV LCD Full HD


Assalamualaikum

Semalam berlaku lah sesi menghabiskan duit. Ohhh tidak! En Tunang dengan tiba2 mau beli barang2 kelengkapan rumah sebab die target untuk settlekan barang rumah before kami berkahwin. InsyaAllah. So lepas nikah je bole basuh kaki masuk rumah dgn selesa. Alhamdulillah. Rezeki semua Allah bagi. Dan Alhamdulillah Allah murahkan rezeki kami. Syukur. 



Ni bentuk katil yang telah dipersetujui. Cewahhh! Sesungguhnya saya memang idamkan set bilik tidur yang berwarna putih. Nampak suci murni je.






Ini tilam.






Okay sementara En Tunang tengah isi details saya pon amik kesempatan untuk bergambar. Yang mana ia merupakan hobi saya walau di mana saja saya berada.






Dan seperti biasa, akan ku paksa En Tunang untuk bergambar sekali. Nampak tak muka die yang kena paksa rela tu? Kikiki





Dan ini sila lah amati gambar saya yang seperti bukan saya. Nampak sedikit gemuk berisi berbanding dulu. Tapi maaf saya takde hati untuk menimbang berat dalam masa terdekat ni *taknak terima kenyataan*








Kemudian tetiba En Tunang suruh cepat sebab die nak pegi Tesco untuk beli TV. Aikk??? Tak menyempat2 lak die. 


Niat nak beli 32 inci je. Tapi terbeli lak 40 inci. Sebab 32 inci takde stock. Saje je orang Tecso tu kan!






Spotted! Tengah try TV tu.






Alhamdulillah tercapai impian En Tunang yang terkubur selama 4, 5 tahun ni. Katanye tercapai jugak akhirnya. Yang istimewanya semua tercapai setelah dgn saya. Syukur Alhamdulillah (^_^)

Dah settle 2 barang penting dalam rumah. Alhamdulillah. Alhamdulillah. Alhamdulillah.


Last but not least. Sila amati gambar di bawah yang tiada motif! Huahuahua!






En Tunang kata dah macam refferee dah saya pakai baju biru belang2 tu. Okay fine!

Sekian.


2 comments:

  1. dpt tv besar, puas ht..hehe...akak nk kawen, nnt jgn lupe jemput :)

    ReplyDelete
  2. haaa..memang best..hehe..alhamdulillah ;)
    insyaAllah dik..akak mesti jemput melalui blog ni *wink*wink*

    ReplyDelete