Wednesday, February 13, 2013

Bachelor Party for Arynn!


Assalamualaikum

One of my childhood friend is getting married! Yeayyyy! 23hb ni Arynn mau kawin sudaaa... So dorg ni a.k.a. my geng masa sekolah dulu buat la bachelor party for her. Kitorg satu geng ade 7 orang. Ade yang dah kawin, ade yang coming soon, ade yang dah bertunang, ade yang belum.

Erlina

Nama Elynn first sebab die yang kawin dulu dr ktorg sume. Anak die dah 14 bulan pon. 





Yang belah kanan tu Elynn. Comel kan? Comel kan? Anak die pon comel secomel nama die. Raja Ellysha Zahirah binti Raja Irwan. Haaa die kawin ngan anak raja tau. Kikiki.


Naseera

Okay, cra menyusul after Elynn kawin. Ehh ke cra yang kawin dulu ek? Lupa laaaa... Tapi cra belum ade rezeki dapat anak lagi. Tapi sekarang taktau la kot2 dah ade isi ke belum. Dah lama tak update. Jarang jumpa kan. Masa bachelor party ni pon die tak dpt dtg sebab pakcik die meninggal. So pic die takde la sebab malas nak godek2 cari pic. Huhuhu.


Shahidatul Nadiah

Nad pon dah kawin. And dah ade baby. Baby die baru 2 bulan kot. Masa party ni die baru je habis pantang. Baby die nama Ariq. Nama penuh tak ingat. Hehehe. Pic kat atas yang sebelah Elynn tu la Nad. Pon comel kan?? Die ni putih gebu kulitnya. So pretty!


Zuliana

Zuliana a.k.a. Uya ni paling payah ktorg nak jumpa. Huhuhu. Die bercinta paling lama ngan pasangan die. Amir. Rasa macam dah bertunang hari tu. Lupa dah. Saya memang pelupa! Serius. Masa party ni pon die tak dtg. Again, takde la picture die. Malas nak godek2. Kikiki


Ezzati

Ezzati a.k.a. Zati. Kwn2 lain panggil die ezzat. Saya je ayu sikit panggil 'zati' atau 'awak'. Awak, awak kat mane? Haaa lebih kurang macam tu dialog ktorg dari kecik dulu. Masa kecik saya sangat rapat ngan zati ni. Die la kawan gelak, die la kawan gaduh, die la kawan segala-galanya. 

Masak megi dalam kuali masa sekolah rendah dulu blaja ngn die la. Ponteng sekolah agama pon ngan die. Minat2 org masa sekolah dulu sume share ngan die. Saya syok sendiri menangis bagai pasal orang yang kita minat sume depan die. She knows everything about me! Gaduh ngan 'kawan istimewa' masa sekolah dulu pon die yang jadi penenang fikiran. In fact, pertemuan dan pemulaan perkenalan ngan 'kawan istimewa' pon angkara die. Okay, buang kisah 'kawan istimewa' yang takde faedah tu! Kita bukak buku baru! Hehee. Nakal gak la masa sekolah rendah dulu. Rasanye ktorg rapat sejak darjah 4. Dah 18 tahun okay! Memang lama.

Ok die belum kawin n belum tunang. Banyak sangat pilihan mungkin. Taktau nak pilih mane satu. Jangan marah ye awak. Hehehe.




Zati yang belah kiri pakai selendang coklat tu. Cute kan?? Dah kata dah yang die ni mesti banyak pilihan taktau nak pilih yang mane. Hehehe.


Arina

Okay, last but not least is Arynn, the gorgeous bride-to-be or shall we call Mrs. Hisham to be! Weee~







Arina a.k.a. Arynn dah bertunang last year dengan kekasih pilihan hatinya. Cewahhh. Dan bakal mengikat tali perkahwinan pada 23 Februari 2013. Unfortunately majlis die kat Muar. My kampung! Tapi tak sure lagi bole g ke tak. Sebab 24 hb tu pagi2 dah kena ade kat Ampang. Ade keje la pulak kat sana. Emmm tengok la mcm mane. If takleh pegi insyaAllah akan menyusul masa majlis belah lelaki kat cheras pada 3 Mac 2013.






Te best part is '& pasangan'. (^_^)






Sekian.


2 comments:

  1. heyyyy i saw ur blog! woootttt terharu siap ada post

    ReplyDelete
  2. hahhhhh??maluuuu....hahahaha..malu bila kwn sendiri jumpa my blog! *malu* ;p

    ReplyDelete