Monday, February 4, 2013

Surprise!!


Assalamualaikum

Morning uols! Jangan stress2. Senyum2. Mulakan hari anda dengan senyuman ye *wink*wink*

Semalam saya dapat surprise dari En Tunang! Jeng jeng jeng....






Saje kasi gambar tu besar2. Hehehe. Terkejut okay! Tetiba je die kasi bunga n bear. Happy gileeeee!! Last die kasi bunga masa mula2 nak ngorat tu. Pastu takde dah! Hahahaha. Tetiba malam tadi die kasi. Dah la time tu kebetulan saya tgh merajuk n marah2 die. Tetiba die hulur bunga n bear. Owhhh so sweettttt~

Romantik gak tunang saya ni kan. Tanpa diduga die buat sesuatu yang mengejutkan. Kuat rupanye effect kejutan mcm ni dalam sesebuah hubungan. (^_^)

En Tunang kata lately ni kitorang asyik gaduh n selisih paham. So die nak amik atin sejukkan keadaan then die buat la surprise ni. Dalam hati ni rasa terharu, terkejut, hepi, nak melompat, berbunga-bunga, macam2 perasaan la ade. Haiii la sayangku.... Saya dah kata awak ni memang nampak bersungguh-sungguh menjaga hubungan kita.. Bertuah saya dapat orang macam awak! (^_^)

Lastly saya tanya die, "Mane kad??"
Tanpa segan silu die menjawab, "Duit tak cukup!"

Hahahaha. Die ni memang la. Spoil terus mood romantik! ;p

Then malam tadi saya tido sambil peluk bear yang besar tu. Lena sampai rasa taknak bangun g keje! Kikiki.


3 comments:

  1. surpise 4 u kak :)
    alangkah bertuahnye akak, kite tumpang gembira..
    best ade owg istimewa yg kdang2 buat kejutan kan utk kite, tp kite blum prnh lagi dpt mcm tu...:)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah dik..semoga kebahagiaan ni kekal hingga ke Jinjang Pelamin dan seterusnya ke Syurga.. Aminnn ;)

    Awak pon insyaAllah one fine day nanti akan rasa mcm mane akak rasa. Akak doakan kebahagiaan awak.. InsyaAllah :)

    btw umur awak bape ye? Hehehe. *sesi kenal mengenal* ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah amin :)

      kite bru...24 hehe, salam kenal jgk..
      suke bca entry akak...

      Delete