Sunday, February 17, 2013

Salah ke melepaskan hajat di tandas awam?



Assalamualaikum





Kadang2 saya terpikir, salah ke kita 'melepaskan hajat' di tandas awam? Ade ke toilet tu tulis 'Dilarang Membuang Air Besar' atau 'Tempat Untuk Membuang Air Kecil Sahaja' ataupun '

Takde kan?? Again, TAK ADA!!

Tapi saya pelik tau. Setiap kali kita pegi toilet n buang air besar, (of cos la lama kan) bila kte kuar je toilet tu mesti ade orang buat muka. Ek elehh.. Lebey laaaa... Macam la ko tak penah buang air besar kat toilet awam kan? Tak penah?? Okay tipu la tu.

Bila melepaskan hajat tu mesti la lama. Mane ade orang melepas 5 minit je kn? Mungkin ade la bagi yang dah berada di hujung tanduk kan. Huhuhu.

Agaknye sebab tu la ramai orang termasuk saya selalu takmo melepaskan hajat yang besar di toilet awam. Selalu rasa 'takde feeling!' Saya setiap kali kuar memang cuba sedaya upaya untuk tahan hajat tu selagi bole. Tunggu balik umah baru la lepaskan puas2. Kikiki.

So bagi mereka2 yang jumpa pengalaman mcm ni jangan la buat muka kat org2 yang melepaskan hajat ni. Kesian mereka. Mereka yang bersalah! 

Okay saje nak kongsi pengalaman saya semalam. Heehe *kantoi*

Sekian (^_^)

1 comment:

  1. Ops kadang2 menda camni x bole tahan jugak redha jela orang wat muka kt kita..heh..
    Salam kenal dari miss hidy :)
    nhidylife.blogspot.com

    ReplyDelete