Thursday, February 14, 2013

Artis Dulu dan Kini


Assalamualaikum

Tadi saje blog walking kat blog si cantik manis yang selalu rasa diri tak cantik iaitu Namee Roslan. Suka sangat baca blog die ni. Firstly memang la sebab suka tgk muka die yang cantik. Kikiki. Then die suka cerita kisah die ngan suami die yang jarak umur sangat banyak but nampak serasi. Selain itu (wahh selain itu kauuu...) die suka cite pasal kecantikan, fesyen, lifestyle n daily routine die. Memang sempoi n menarik la. Tapi pelik sebab die selalu rendah diri kata die tak cantik mane. Hehehe. For me die sangat cantik! Die tak rajin mekap. Natural beauty. Kulit die pon putih cantik n gebu. Jeles u! And the best part is sy nampak die ni macam saya. Setia pada yang satu. Nampak dari setiap entry die mesti cerita pasal husband die. Macam saya yang selalu cerita n relate dengan tunang saya la kan. Kikiki. Okay, puji diri sendiri *malu*

One of entry die cerita pasal artis dulu dan kini. Perubahan Muka. Baru la saya perasan perbezaan rupa artis dahulu dan kini.







Beza kan?? Bak kata Namee, makcik2 kat kedai tu kata dorg ni botox. Wallahualam. Saya taktau dan tak mengiakan. Bole jadi dorg amik vitamin C je ke kan. Vitamin C kan bole putihkan kulit. Yang penting Rita Rudaini nampak ketara putih berbanding dulu.

So moral of the story, saya pon mesti la boleh putih macam die! Ngeee~

Namee kata die amalkan Vitamin C Organik.






Okay sekarang jugak nak beli. Nak cantik macam Namee. Bye!

Sekian.


1 comment:

  1. Vitamin c mmg bagus utk kecantikan :)

    Tumpang lalu ye tuan tanah..
    Saya ada menjual set kecantikan, set menyusu, bersalin & hamil :)
    http://thevitamomshop.blogspot.com
    http://facebook.com/vitamom

    ReplyDelete