Tuesday, February 19, 2013

kerjaya impian saya!


Assalamualaikum

Hari ni saya rasa sangat hepi! Alhamdulillah usaha ku selama 6 tahun memohon untuk jawatan dan kerjaya impian saya akhirnya tercapai. Since graduated tahun 2007 saya apply utk jadi PTD. Akhirnya tahun 2010 dapat jadi PTD Kontrak. Dan malam tadi saya dapat berita yang sangat mengembirakan. 






Setelah 3 tahun saya berkhidmat sebagai PTD Kontrak akhirnya saya ditawarkan ke jawatan PTD Tetap. Syukur Ya Allah. Rasa macam tak percaya je. Speechless! Serius. Nak puasa la. Tanda kesyukuran. Alhamdulillah.


9 comments:

  1. congrat dear...rezeki pengantin baru lah tu..n cik lin ni still menanti dengan penuh sabar..harap ada lah sinar harapan juga

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..mungkin ni la yang orang kata rezeki nak kahwin..Alhamdulillah rezeki Allah nak bagi kn..syukur sgt..

    Awk pn insyaAllah one fine day nanti mesti ade rezeki dari sumber yang kita tak jangka..saya doakan..insyaAllah ;)

    ReplyDelete
  3. Tumpang gembira, tahniah.

    Bokojo lah kito sekueknyo...

    ReplyDelete
  4. ptd kementerian mana.

    ReplyDelete